Name that Chicago Bear

Come on down! You’re the next contestant on Name that Chicago Bear!

With training camp only 1 day, 18 hours, 59 minutes and 59, 58, 57, 56, 55….. away, there are still some starting positions up for grabs and roster spots to be earned. With many new faces on the team and spaces left to fill, let’s see how well you know your 2010 Chicago Bears.

 

Use a life line if you need to and let’s play the feud! No Whammys!

1) This offensive lineman was born in New Zealand but later made his home in Hawaii. As a senior in college, he gave up zero sacks.
A. Lance Louis
B. Olin Kruetz
C. Johan Asiata
D. Dane Noble

2) An unheralded player coming out of college, this athletic freak and special teams maven has played different positions on the defensive side of the ball since joining the Bears. This season he has an outside chance to win a starting job after previously only starting eight games in his professional career.
A. Israel Idonije
B. Danieal Manning
C. Joey Buttafuoco
D. Julius Peppers

3) This quarterback sits at the top of almost every passing category at his college, yet he has never thrown a touchdown in the NFL.
A. Dan LeFevour
B.
Caleb Hanie
C. Oxana Baiul
D. Mike Teel

4) After winning a college National Championship, this safety played in 11 games as a rookie for the Bears. During that season, he would finish sixth in special teams tackles despite not playing in the first five games.
A. Al Afalava
B. Kaiser Soze
C. Josh Bullocks
D. Craig Steltz

5) This running back had a career average of 6.4 yards per carry in college. He also became the first player in his college’s conference history to lead the league in rushing, scoring, and all-purpose yards in three consecutive seasons.
A. Garrett Wolfe
B. Harvey Unga
C. Maurice Clarett
D. Matt Forte

6) This guy is the biggest, yet youngest, player on the team. The coaches have high hopes for him; let’s hope he makes the roster.
A. Chris Williams
B. Bruce Banner
C. J’Marcus Webb
D. Garrett Wolfe

7) Try not to hold it against this linebacker that he is from Milwaukee, nobody’s perfect, at least he saw the light and attended college at Northwestern where he started 32 career games.
A. Harry Belafonte
B. Nick Roach
C. Tim Shaw
D. Brian Iwuh

8) The recipient of the 2008 Brian Piccolo award, this tight end’s brother attended the Bears rookie minicamp in ’07.
A. Greg Olsen
B. Desmond Clark
C. Kellen Davis
D. Boba Fett

9) This Chicago native holds the NCAA record for most catches in a season with 155.
A. Rashied Davis
B. Freddie Barnes
C. Alex Trebeck
D. Earl Bennett

10) This defensive lineman’s father played for the New Orleans Saints from 1985-1988. He would finish his college career as his school’s all-time leader in sacks with 22.5 (the current player, not the dad).
A. Henry Melton
B. Jarron Gilbert
C. Uncle Jesse
D. Mark Anderson


Well WCG, how did you do? After figuring out the answer to each question; ask yourself, will this guy make the roster or hold down a starting spot? Only time will tell, can’t wait for camp to start….

 

 

 

 

Answers: 1C, 2A, 3B, 4D, 5A, 6C, 7B, 8A, 9B, 10B

X
Log In Sign Up

forgot?
Log In Sign Up

Forgot password?

We'll email you a reset link.

If you signed up using a 3rd party account like Facebook or Twitter, please login with it instead.

Forgot password?

Try another email?

Almost done,

Join Windy City Gridiron

You must be a member of Windy City Gridiron to participate.

We have our own Community Guidelines at Windy City Gridiron. You should read them.

Join Windy City Gridiron

You must be a member of Windy City Gridiron to participate.

We have our own Community Guidelines at Windy City Gridiron. You should read them.

Spinner

Authenticating

Great!

Choose an available username to complete sign up.

In order to provide our users with a better overall experience, we ask for more information from Facebook when using it to login so that we can learn more about our audience and provide you with the best possible experience. We do not store specific user data and the sharing of it is not required to login with Facebook.

tracking_pixel_9341_tracker